Ποιοι Ειμαστε

Η εταιρεία «Χ. ΚΑΦΟΥΡΟΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ» δραστηριοποιείται από το 1990 στην εμπορία δομικών υλικών στο νομό Αττικής και συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.
Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της εμπορίας οικοδομικών υλικών μας καθιστά υπεύθυνους και συνεπείς !!!

Στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα αδρανή υλικά όπως ελαφρόπετρα, μαρμαρόσκονη, άμμο θαλάσσης, τα οποία είναι διαθέσιμα σε χύμα ποσότητες είτε σε big-bag, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής.
Όλα τα υλικά έρχονται στο χώρο μας σε μεγάλες ποσότητες κατευθείαν από τα εργοστάσια - λατομεία παραγωγής έτσι ώστε να διατηρούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.

Προϊόντα

αμμο θαλασσης

Η Άμμο θαλάσσης εξορύσσεται και μεταφέρεται από την ναυτική εταιρεία "Ραφήνα ΝΕ". Την παραλαμβάνουμε σε ποσότητες άνω των 1000 τόνων και με την βοήθεια μισθωμένων φορτηγών μεταφέρεται από τα πλοία της εταιρείας στο χώρο μας .
Χρήση: Παρασκευή κονιαμάτων πλήρωσης δαπέδων (τσιμεντοκονίες - γεμίσματα), Διαμόρφωση παραλιών, Γήπεδα beach volley, κτλ...

ελαφροπετρα

Η ελαφρόπετρα εξορύσσεται στη νήσο Γυαλί από την ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική Α.Ε και είναι ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό. Έρχεται στις εγκαταστάσεις μας με μισθωμένα πλοία σε ποσότητες άνω των 1000 τόνων.
Διαθέτουμε δύο είδη ελαφρόπετρας: Besser Κοκκομετρία: 0-8mm Χρήση: Ψησταριές, τζάκια, καμινάδες, κτλ...
German Κοκκομετρία: 0-16mm Χρήση: Μονώσεις, φυτώρια, καλλιέργειες κτλ..

μαρμαροσκονη

Η Μαρμαρόσκονη που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας προέρχεται από τα λατομεία Διονύσου "DIONYSSOMARBLE". Καθημερινή Παραλαβή.
Κοκκομετρία: 0-1.5 mm


αμμο ποταμισια

Η Ποταμίσια άμμο εξορύσσεται και μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας καθημερινά με μισθωμένα φορτηγά σε μεγάλες ποσότητες
Χρήση: Παρασκευή κονιαμάτων πλήρωσης δαπέδων (τσιμεντοκονίες - γεμίσματα) κτλ...

αμμοχαλικα

Καθημερινή παραλαβή από τα Λατομεία
Άμμο μπετού
Κοκκομετρία: 0-4 mm Χρήση: Σοβάτισμα, χτίσιμο, κτλ...
Χαλίκι
Κοκκομετρία: 16-31,5 mm
Γαρμπίλι
Κοκκομετρία: 8-16 mm

Ρυζακι

Το Ρυζάκι που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας προέρχεται από τα λατομεία Διονύσου "DIONYSSOMARBLE".
Κοκκομετρία: 1-3 mm

Περλομπετον

Χρήση: Θερμοηχομονωτικό, Παρασκευή κονιαμάτων πλήρωσης δαπέδων (τσιμεντοκονίες - γεμίσματα) κτλ...

Προϊοντα Δομησης - Ασβεστης

Τσιμέντα, Ασβέστης, Πλέγματα - Σίδερα οπλισμού, Τούβλα, Ίνες πολυπροπυλενίου, Ρητίνη, Εξηλασμένη Πολυστερίνη κτλ...


Κηπευτικό Χώμα - Φυτόχωμα - Μείγματα Χωμάτων

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε κοσκινισμένα κηπευτικά χώματα και ειδικά ελαφροβαρή εδαφικά μείγματα για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, ιδανικά για γκαζόν, ταρατσόκηπους, οπωροκηπευτικά, δενδροκαλλιέργειες κ.λ.π.
Κηπόχωμα Εμπλουτισμένο με Ποταμίσια Άμμο υψηλή αποστράγγιση, σταθερότητα μείγματος, υλικό το οποίο κάνει το χώμα πιο αφράτο καθιστώντας το εξαιρετικό για φύτευση γκαζόν
Κηπόχωμα Εμπλουτισμένο με Ελαφρόπετρα μείωση βάρους, αύξηση αεροπερατότητας, κατακράτηση νερού και οργανικών ουσιών στους πόρους της με αποτέλεσμα τη σταδιακή αποδέσμευση και διοχέτευσή τους
Κηπόχωμα Εμπλουτισμένο με Οργανική ύλη - Compost (Κοπριά) από τα πιο σημαντικά συστατικά του εδάφους καθώς επηρεάζει τη δομή του, το πορώδες, τη διηθητική ικανότητα, την ικανότητα συγκράτησης νερού και θρεπτικών συστατικών, τη βιοποικιλότητα, καθώς και τη διαθεσιμότητα θρεπτικών. Υπάρχει η δυνατότητα εμπλουτισμού του χώματος και με την προσθήκη άλλων υλικών, όπως τσάμπουρα, φυλλόχωμα, τύρφη, περλίτη κλπ... ανάλογα με τις ανάγκες σας.

πλεονεκτηματα

Όλα τα προΐόντα έρχονται στις εγκαταστάσεις μας σε μεγάλες ποσότητες, κατευθείαν από τα εργοστάσια - λατομεία παραγωγής, έτσι ώστε να διατηρούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Copyright © 2015 quality . All Rights Reserved . Design by W3layouts. Developed by Kafouros N.